11-13 жовтня 2017 керівник компанії ТОВ “Галсинтез Буд” разом із топ-менеджерами провідних проектних та будівельних компаній України відвідали завод компанії DuPont в Люксембурзі з виробництва термічно скріплених геосинтетичних матеріалів, які широко використовуються в дорожньому, промисловому та житловому будівництві.

Делегація з України побувала на унікальному виробництві та в лабораторії заводу, яка укомплектована найсучаснішим обладнанням для визначення якості будівельних матеріалів. Також учасники подорожі брали участь в навчанні та обговоренні новітніх технологій за круглим столом технічного центру DuPont.

Компанія DuPont – одна з найбільших у світі хімічних компаній, якій ми зобов’язані такими винаходами як кевлар, тефлон, целофан, нейлон, фреон, порох та інші речовини, які застосовуються у виробництві в тому числі і будівельних матеріалів.

Висловлюємо подяку нашим партнерам – Групі компаній Euroizol за організацію подорожі, здобутий досвід та цікаві екскурсії в дуже маленькій,  але забезпеченій країні Люксембург.

Компанії DuPont

Оставьте контактные данные

 

×
Залиште свої контактні данні

 

×
Зв'яжіться з нами для реалізації вашого проекту

 

×
Свяжитесь с нами для реализации вашего проекта

 

×
Отправьте своё резюме и контактные данные

 

×
Надішліть своє резюме та контактні дані

 

×